dissabte, 20 de juny del 2009

Enregistrament de la maqueta


Faltava una setmana per acabar el curs i vam decidir plasmar tot un curs de feina en l'enregistrament d'un CD amb algunes de les cançons de la coral.
Ho vam fer al Centre Garcilaso, molt a prop del nostre institut. Ens ho vam passar molt bé, malgrat la calor que feia a l'estudi de gravació. Vam treballar de valent durant tres hores.


En aquest vídeo podeu veure la gravació del "Caresse sur l'océan" amb les veus.




Previament es va enregistrar les pistes instrumentals. Els cantants es relaxaven a la sala de gravació mentre els instrumentistes tocavem a la sala d'enregistrament. Tots es van portar molt bé malgrat les dimensions reduides del estudi.




Vam enregistrar una cançó del mestre Ginovart, "El rossinyol viatger". La vam estar montant durant els assajos de l'últim mes, després de la Trobada de corals. La vam tocar el dia d'abans a la festa d'acomiadament de 4t d'ESO i 2n de Batxillerat. Tot estava enllestit.




Vam estar tres hores tocant i cantant, però el tècnic de so, en Jordi, havia de treballar de valent. Vam tenir estones mortes, però amb molta calor.






Ens ho vam passar força bé.

Després de fer la feina amb la coral, la Berta , l'Andrea , el Carles Pons i el Fran Morata ens van regalar un parell de cançons seves i les van afegir a l'enregistrament. Les coses importants comencen per petits detalls. Temps al temps...






Agraïm la col·laboració dels professors acompanyants, el Solsona i el Jaume Subias, que no només ens va acompanyar durant tot el matí, sinó que va participar amb l'acordió diatònic a "El rossinyol viatger". Gràcies, company i perdona per les presses, però ja saps que en això de la música, al final anem sempre de cul: on són les partitures?, la corda de la guitarra que es trenca a l'últim moment, que si tinc la gola irritada perquè ahir jugava el Barça, que si no me'n recordo si aquí repetim la frase o continuem, etc, etc...



I ja pleguem, que ja és hora!

Moltes gràcies a tots els i les que han col·laborat en la gravació d'aquesta maqueta que us podreu emportar abans que s'acabi el curs (passeu per consergeria, sisplau).
Apart dels membres de la coral, agraïm a:

- Sara Gutierrez, viola
- Natàlia Camps, violí
- Sofia Martin, piano
- Pablo Martí , clarinet
- Carles Pons, piano
- Fran Morata, percussió
- Jaume Subias, acordió diatònic
I, per suposat, el nostre tècnic de so, el Jordi. Gràcies al Centre Cívic Garcilaso per les seves instal·lacions i materials.

Aquí us poso les cançons que vam enregistrar a la maqueta. Les hi podeu escoltar aquí mateix i baixar-vos-les.



Bon estiu a tothom. Esperem reveure'ns al curs vinent amb moltes ganes de fer música. Ha sigut un plaer treballar amb vosaltres.

Bones vacances i bona música

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada